OM OSS

TRTM ApS er en virksomhed, som har specialiseret sig indenfor renovering og salg af - så god som ny - Trailerlift, Bomlift, Saxlift, Special Lift og Teleskoplæssere og andre entreprenørmaskiner. Vi arbejder primært med følgende mærker: Genie, JLG, Omme, Dino, Leguan, Kramer, Atlas Copco , Merlo. Hvis der er specielle ønsker kan vi også løse disse via vores store Europæiske netværk.
Vores dynamiske og højt kvalificerede team sikrer at alle virksomhedens lifte bliver renoverede - så god som ny- inden de meldes klar til salg.
Vi har en nysgerrig tilgang til opgaverne, vi lærer konstant og udvikler os hele tiden for at kunne imødekomme vores kunders forventninger og behov.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi giver vores kunder mest værdi for pengene. Vores lifter er blevet tjekket igennem ned til mindste detalje og er i - så god som ny - stand. Hvis det ønskes bliver liften inspiceret og godkendt således at liften kan anvendes straks efter leveringen. Vi arbejder i hele Danmark og Sverige. Hvis det ønskes, kan vi også arrangere udbringning. Vi samarbejder med de bedste og anerkendte danske transportvirksomheder, som kan garantere leveringskvalitet.
Vi tilbyder også opgradering og inspektion af din nuværende bestand af lifte.
Vi giver dig klar og professionel rådgivning, og tilbyder dig markeds bedste pris / kvalitet forhold.

Image